Plaćanje i dostava

Registracija korisnika

Da bi mogli kupovati u našoj internet trgovini morate biti naš registrirani korisnik. Prilikom prve kupovine potrebno je da se pod opcijom "REGISTRACIJA" registrirate kao naš korisnik i ispunite sva polja označena *. Kada postanete registrirani korisnik, za svaku slijedeću kupovinu dovoljno je da se prijavite sa svojim Korisničkim imenom i lozinkom koju ste sami izabrali. Ukoliko ste zaboravili lozinku vašeg postojećeg korisničkog računa, na istoj stranici možete poslati zahtjev da vam se na e-mail adresu pošalje lozinka.

Postupak kupovine

Postupak kupovine je jednostavan. Klikom na "SHOP" otvorit će vam se zemlje iz kojih dolaze ponuđena piva. Odabirom zemlje pokazat će vam se sva piva u ponudi iz te zemlje. Na prvoj razini pojavljuju vam se proizvodi s kraćim opisom, cijenom i simbolom košarice. Ukoliko želite saznati više o proizvodu, kliknite na SLIKU ili DETALJI PROIZVODA i otvorit će se slijedeća razina gdje je proizvod detaljnije opisan. Na svakoj razini naznačena je cijena i ispod nje simbol košarice i vrijednost koliko jediničnih proizvoda želite naručiti. Kada kliknete na nju otvara se prozor gdje možete odabrati NASTAVI S KUPOVINOM ili PRIKAŽI KOŠARICU. Na vrhu "Košarice" nalazi se opcija "NASTAVI S KUPOVINOM". Ako želite POTVRDITI NARUDŽBU, tj. kupiti izabrane proizvode potrebno je ispuniti "Uplata na žiro račun" i  "Izaberi dostavu",  BESPLATNA DOSTAVA ako je dozvoljeno!.

 

Za još proizvoda kliknete "nastavi kupovati" ili "promjenu količine", ako želite zaključiti narudžbu kliknete na "POTVRDI NARUDŽBU". Narudžbe koje smatramo ispravnim moraju zadovoljavati točnu adresu i kontakt te biti u vrijednosti minimalno 50.00 kuna u Košarici. Sadržaj Košarice možete mijenjati, brisati po želji, sve do trenutka dok ne pošaljete narudžbu.

Završetak kupovine

Završetak kupovine započinje slanjem narudžbe klikom na "POTVRDI NARUDŽBU". Ovdje morate izabrati način plaćanja i napisati eventualno posebnu poruku koja je bitna za dostavu robe i podaci u slučaju da imate nosiljku(ako se ne ispuni ništa računamo da nemate nosiljku) . Za sada je jedini način plaćanja je "uplata na žiro račun", dostava, 8,00 kn za područje grada Osijeka, 38,00 kn za područje Hrvatske. Za poslovne subjekte moguće je izdati račun R-1, ali morate nam onda dostaviti podatke o poreznom broju primatelja računa.

Zaprimljene narudžbe rješavamo u tri koraka:

nakon započete kupovine s iniciranom Narudžbom na našoj WebShop stranici,

1. Primate e-mail “Vaša narudžba se rješava Gajba.hr“

2. Primate e-mail “Vaša narudžba je potvrđena, molim uplatu na račun kod Gajba.hr“, šaljemo upute i podatke za uplatu

*****u slućaju da vam traži "poziv na broj primatelja" upišite datum uplate, model 99. 

3. Po primljenoj uplati na naš žiro račun, primate e-mail “Vaša uplata je primljena, kreće dostava Gajba.hr“.

 Dostava dva puta tjedno, utorkom i petkom od 18:00 do 20:00 sati uz prethodnu najavu SMS-om pri dolasku.

 

Dostav za područje Hrvatske radi paketna districuija. Cijena je 38,00 kuna po paketu maksimalne težine do 30 kg. Dostava na adresu  primatelja u roku od 48 sata od primitka uplate . Paket podrazumjeva karton piva, 24 boce 0.33l ili 20 boca 0.5l. 

Dostava na otoke nije podržana.

  

Posebna napomena

Zbog raznolikosti piva koje nudimo, moguće je da povremeno neke proizvode nećemo imati na skladištu za isporuku. U tom slučaju se pored cijene proizvoda nalazi “Trenutno stanje zaliha“, zeleno= ima, nema oznake=nema na stanju. Isto tako, ponekad se dogodi da se neki proizvod naruči u većoj količini od one koje imamo na skladištu ili da je istovremeno više kupaca naručilo posebne količine pa da nećemo moći isporučiti željenu količinu. U svakom takvom slučaju, nakon primitka narudžbe o tome ćemo Vas obavijestiti, te kontaktirati radi dogovora o mogućem rješenju.

Povrat kaucije za povratnu bocu možete dobiti prilikom slijedeće dostave uz predočenje računa. 

 

Upozorenje

Zabranjuje se prodaja alkoholnih proizvoda osobama mlađim od 18 godina.

 

Vaša gajba.hr

Dostava

Po primljenoj uplati na naš žiro račun, dobijete mailVaša uplata je primljena, kreće dostava Gajba.hr“.

Opcije dostave su "dostava do vrata - Osijek", cijena 8,00 kn. Dostava je dva puta tjedno, utorkom i petkom od 18:00 do 20:00 sati uz prethodnu najavu SMS-om pri dolasku ili po Vašem zahtjevu koji ste upisali pod Bilješke i specijalni zahtjevi.

Sve narudžbe plaćene do ponedjeljka u 12:00 sati dostavljamo u utorak, a sve narudžbe plaćene do četvrtka u 12:00 sati dostavljamo u petak.

 

Dostav za područje Hrvatske radi paketna districuija. Cijena je 38,00 kuna po paketu maksimalne težine do 30 kg. Dostava na adresu  primatelja u roku od 48 sata od primitka uplate . Paket podrazumjeva karton piva, 24 boce 0.33l ili 20 boca 0.5l. 

Dostava na otoke nije podržana.

 

Veselimo se uspješnoj suradnji,

Vaša gajba.hr

Prijava Registracija